Fyysikkoalumni

Tapahtumat

Alla muutama tuorein tapahtuma sekä linkit kaikkiin aiempiin tapahtumiin vuosiluvun mukaan järjestettynä.


Etäluento ke 2.6.2021 klo 18: Pankki – mikä se on ja mitä siellä oikein lasketaan?

Meillä on kunnia saada tohtori Jukka Sinisalo (fyysikko, väit. systeemianalyysi) Strategic Partner Nordealta pitämään meille luentoa.

Luennon aiheena on pankissa käytettävä matematiikka. Jukka Sinisalo kertoo aluksi kevyesti pankkitoiminnan perusteista ja sen jälkeen kuvailee yleisellä tasolla valuuttakauppaan liittyvää mallinnusta ja pankkitoiminnan riskityyppejä.

Zoom-linkki etätapahtumaan: https://aalto.zoom.us/j/65392500096

Tervetuloa!

Fyysikkoalumnin hallitus


Fyysikkoalumnin puheenjohtajan vapputervehdys

Tervehdys kaikille fyysikkoalumnin jäsenille! Sain vuosikokoukselta kunnian toimia fyysikkoalumnin puheenjohtajana jo toisen kerran sitten vuoden 2005. Kiitän luottamuksesta.
Kiitän Solveig Roschieriä yhdistyksen menestyksekkäästä luotsaamisesta edellisten kolmen vuoden aikana. Tästä on hyvä jatkaa. Alumnimme on kehittänyt mielekästä toimintaa poikkeusoloissakin ja jatkamme hyväksi havaitulla linjalla. Tavoitteenani alumnin puheenjohtajana ei ole järisyttää tai mullistaa vaan olla pitämässä yllä sitä mikä toimii ja mikäli mahdollista, tehdä toiminnasta vielä sen epsilonin verran relevantimpaa jäsenistölle. Ja tietysti järjestää oikeita tapaamisia kunhan tilanne sen sallii.

Emme vielä tänäkään vuonna pääse Ullikselle nostamaan maljaa Vapun kunniaksi mutta nostetaan maljat läheisten kanssa. Toivotan kaikille oikein hauskaa ja iloista vappua!
Juha Koponen, F91

parhain terveisin,

Juha


Fyysikkoalumnin vuosikokous 13.4.2021

Linkki vuosikokoukseen on seuraava:
Join Zoom Meeting https://aalto.zoom.us/j/65961602206

Hyvät Fyysikkoalumni ry:n jäsenet

Tervetuloa Fyysikkoalumni ry:n vuosikokoukseen, joka pidetään etäkokouksena 13.4.2021 klo 18.

Etäkokous järjestetään Zoom-alustalla, johon osallistumiseksi jäsenille lähetetään linkki vähän ennen kokousta. Valitettavasti joudumme edelleen toimimaan näin Covid-19 tilanteesta johtuen.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä vuosikokoukselle määrätyt asiat tärkeimpinä uuden hallituksen valitseminen, tilinpäätöksen vahvistaminen sekä budjetin ja toimintakertomuksen hyväksyminen. 

Julkistamme kokouksessa myös etätapahtumista tekemämme kyselyn tulokset, joiden pohjalta toivomme keskustelua niiden jatkosta myös tulevaisuudessa epidemian rauhoituttua.

Lisäksi tuomme keskusteluun sen josko ja miten Fyysikkoalumnin pitäisi ottaa huomioon Aallossa kasvava kansainvälisten valmistuneiden ja tutkijoiden määrä ja heidän potentiaalinsa jäsenyyteen myös Fyysikkoalumnissa.

Kokouksen aluksi pidämme nimenhuudon, jotta saamme kerättyä pöytäkirjaa varten osallistujalistan. Jos tulet mukaan kesken kokouksen, ilmoitathan vaikka chatissa oman nimesi.

Tervetuloa!


Vuosikurssitapaamiset


Tapahtumat 2021


Tapahtumat 2020


Tapahtumat 2019


Tapahtumat 2018


Tapahtumat 2017


Tapahtumat 2016


Tapahtumat 2015


Tapahtumat 2014


Tapahtumat 2013


Tapahtumat 2012


Tapahtumat 2011


Tapahtumat 2010


Tapahtumat 2009


Tapahtumat 2008


Tapahtumat 2007


Tapahtumat 2006


Tapahtumat 2005


Tapahtumat 2004