Fyysikkoalumni

Tapahtumat

Alla muutama tuorein tapahtuma sekä linkit kaikkiin aiempiin tapahtumiin vuosiluvun mukaan järjestettynä.


Nuorten alumnien sitsit 14.11.

Hei sinä TFM-alumni,

Fyysikkoalumnin hallitus haluaa onnitella sinua hiljattain valmistuneesta tutkinnostasi kutsumalla sinut nuorten alumnien sitseille Otarannan kerhotilaan torstaina 14.11.2019. Sitseille ovat tervetulleita kaikki teknillisen fysiikan ja matematiikan tutkinto-ohjelmasta tekniikan kandidaatiksi, diplomi-insinööriksi, tai tekniikan tohtoriksi viimeisen viiden vuoden aikana valmistuneet henkilöt. Fyysikkoalumnin hallitus toivoo sitseille runsaasti väkeä, erityisesti niitä jotka ovat harkinneet liittyvänsä, tai aikovat pian liittyä kasvavan alumnijärjestömme jäseniksi.

Sitsit aloitetaan cocktail-tilaisuudella Fyysikkokillan kiltahuoneella klo 17:30, jossa sinulla on mahdollisuus tavata muita oman ikäpolvesi valmistuneita, kuulla Fyysikkoalumnin toiminnasta, sekä nauttia lasillinen kuohuvaa. Cocktail-tilaisuuden jälkeen siirrymme Otarannan kerhotilaan perinteisille sitseille. Pöytäjuhla päättyy arviolta klo 23, minkä jälkeen iltaa voi jatkaa joko Otaniemen yössä, tai omatoimisilla jatkoilla esimerkiksi Helsingin keskustassa. Illan dress codena on smart casual.

Koska alumnijärjestömme on ylpeä jokaisesta suoritetusta TFM-tutkinnosta, ovat sitsit sinulle ilmaiset! Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 18.10.2019 klo 12 alla olevalla lomakkeella. Sitseille mahtuvat ensimmäiset 35 ilmoittautunutta siten, että 25 paikkaa on varattu hiljattain valmistuneille henkilöille, jotka eivät vielä ole alumnijärjestömme jäseniä, ja 10 niille valmistuneille, jotka ovat hiljattain liittyneet alumnin jäseniksi.

Lämpmästi tervetuloa!

Fyysikkoalumnin hallituksen puolesta,

Leo Norilo


Fyysikkokilta & Fyysikkoalumni goes OP, 24.10.

Ajankohta: 24.10.2019 klo 17:30
Sijainti: OP Vallilan konttori, Teollisuuskatu 1

Lähde mukaan Fyysikkokillan ja Fyysikkoalumnin yhteisexcursiolle OP:lle! Illan teemana on ”Fyysikko OP:lla” ja luvassa on esityksiä, joiden myötä tulette kuulemaan muun muassa mitä fyysikot ja matemaatikot oikeastaan tekevät OP:lla. Virallisen osuuden jälkeen on luvassa tarjoilua sekä vapaata oleskelua ja verkostoitumista paitsi OP:n edustajien niin myös kiltalaisten ja alumnin kesken.

Mitä: Fyysikkokillan ja -alumnin yhteisexcursio OP:lle
Missä: OP Vallilan konttori, Teollisuuskatu 1
Milloin: 24.10. klo 17:30-20

Ilmoittautuminen Fyysikkokillan kautta: https://ilmo.fyysikkokilta.fi/event/16


Alumnien yhteislähtö Fyysikkospeksiin, Suo anteeksi, 18.10. näytökseen

Vuoden kulttuuriteko, Fyysikkospeksi, palaa jälleen.

Fyysikkoalumni on varannut jäsenistölleen perjantaina 18.10. klo 19.00 järjestettävään näytökseen kannatuslippuja hyviltä paikoilta salista. Esityspaikkana toimii Tapiolan Louhisali Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo. Kannatuslipun hinta on 40 euroa. Varaathan paikkasi Fyysikkoalumnien seurasta alhaalta löytyvällä lomakkeella! Varaathan ajoissa, koska  ennen 13.10. alumnin kautta varattuihin lippuihin kuuluu myös pieni tarjoilu väliajalla.

Fyysikkospeksi esittää:

Suo anteeksi

Vuoden 2019 Fyysikkospeksi vie katsojat lähihistoriaan, idylliseen suomalaiseen maalaiskylään, Takasäynävän tuolle puolen. Hiljakseen eteenpäin virtaavan ajan juoksuun tulee kuitenkin särö, kun vuosia patoutuneet kaunat purkautuvat ärjyvänä tunteiden koskena ja selittämätön pimeys pyyhkii puintikypsinä notkuvien kultaisten viljapeltojen yli. Loppujen lopuksi kysymykseksi jää vain kumpi on sakeampaa, veri vai kaiken nielevän suonsilmäkkeen mustana päilyvä vesi.

Esityksen kesto on noin 3 tuntia sisältäen väliajan. Teatteriin pääsee sisälle noin tunti ennen näytöstä ja salin ovet avataan 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Esitys sisältää kirkkaita valoja ja voimakkaita ääniä. Lisätietoja tämänkertaisesta show’sta löytyy osoitteesta www.fyysikkospeksi.fi.

Ethän unohda huutaa ”Omstart”!


Vuosikurssitapaamiset


Tapahtumat 2019


Tapahtumat 2018


Tapahtumat 2017


Tapahtumat 2016


Tapahtumat 2015


Tapahtumat 2014


Tapahtumat 2013


Tapahtumat 2012


Tapahtumat 2011


Tapahtumat 2010


Tapahtumat 2009


Tapahtumat 2008


Tapahtumat 2007


Tapahtumat 2006


Tapahtumat 2005


Tapahtumat 2004