Fyysikkoalumni

Liity jäseneksi

Jäsenyyden ehdot

Fyysikkoalumnin säännöissä lukee: ”Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään Aalto-yliopiston tai TKK:n teknillisen fysiikan koulutusohjelmasta sekä teknillisen fysiikan ja matematiikan koulutusohjelmasta (sekä niiden edeltäjistä ja seuraajista) valmistuneita henkilöitä. Jäsenet hyväksyy sille osoitetusta hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Perustellusta syystä yhdistyksen kokous voi hyväksyä varsinaisiksi jäseniksi myös muita henkilöitä vähintään 3/4 enemmistöllä. Kyseiset henkilöt voidaan hyväksyä hallitukselle osoitetusta hakemuksesta. Henkilöiden tulee olla hallituksen kokoukselle esittämiä ja erikseen mainittuina kokouskutsussa. Yhdistyksen ulkojäseneksi voidaan hyväksyä kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut henkilö, joka ei täytä varsinaisen jäsenyyden ehtoja. Ulkojäsenet hyväksyy sille osoitetusta hakemuksesta yhdistyksen hallitus.”

Jäsenyyteen oikeuttaa jo tekniikan kandidaatin tutkinto!

Jäseneksi hakeminen

Hakemuksessa pyydämme sinua kertomaan vähintään nimesi, yhteystietosi, vuosikurssisi, sekä valmistumisvuotesi TAI täyttämään tämän sivun lopussa olevan jäsentietolomakkeen, jossa *-merkityt kohdat ovat jäsenrekisteriä varten pakollisia. Hallitus käsittelee hakemuksesi seuraavassa kokouksessaan.

Ilmoita lomakkeella sähköpostiosoitteeksesi mahdollisimman pysyvä osoite (esim. @iki.fi, @gmail.com jne.), sillä työpaikan vaihdosten seurauksena vaihtuvat työsähköpostiosoitteet aiheuttavat ongelmia jäsenrekeisterin ajantasaisena pitämisessä!

Jäsenmaksu päätetään vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Tällä hetkellä vuotuinen jäsenmaksu on 20e ja ainaisjäsenmaksu 150e.

Jos et ole valmistunut Aalto-yliopiston tai TKK:n teknillisen fysiikan koulutusohjelmasta tai teknillisen fysiikan ja matematiikan koulutusohjelmasta (taikka niiden edeltäjistä tai seuraajista), olet oikeutettu hakemaan yhdistyksen ulkojäsenyyttä, joka vastaa varsinaista jäsenyyttä lukuunottamatta äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Toimi jäsenhakemuksen suhteen kuten edellä, mutta perustele syysi tulla valituksi lopun vapaakenttään. Hallitus käsittelee hakemuksesi seuraavassa kokouksessaan.

Levitä sanaa edelleen tutuille fyysikoille! Emme varmasti ole vielä kaikkia tavoittaneet.

  Huomautus: lomakkeessa käytetään varmistuskoodia roskapostin välttämiseksi. Kirjoita lomakkeen lopussa olevassa ruudussa näkemäsi merkit ruudun oikealla puolella olevaan tilaan.


  Koko nimi (pakollinen)

  Kansalaisuus

  Kotipaikka (pakollinen)

  Syntymäpaikka

  Syntymäaika


  Opiskelutiedot

  Tutkinto Aallossa/TKK:lla (valitse viimeisin)
  TkKDITkLTkT

  Opintojen aloitusvuosi Aallossa/TKK:lla (pakollinen)

  Viimeisimmän tutkinnon (Aalto/TKK) valmistumisvuosi (pakollinen)

  Muut arvot (esim. KTM, MBA)


  Yhteystiedot

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Kotiosoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Maa


  Työpaikka ja toimi

  Työpaikka

  Toimi

  Työhistoria


  Muuta

  Harrastukset

  Viesti hallitukselle

  Varmistuskoodi (pakollinen)
  captcha

  Varmistuslaatikko (pakollinen)

   

  Etkö ole saanut sähköpostia Fyysikkoalumnilta?

  Oletko Fyysikkoalumnin jäsen, mutta et ole pitkään aikaan saanut sähköpostia alumnilta? Tämä saattaa johtua siitä, että Fyysikkoalumnin jäsenrekisterissä on vanha sähköpostiosoite. Jos epäilet tällaista, lähetä tieto nykyisestä sähköpostiosoitteestasi alumnin hallitukselle osoitteeseen hallitus@fyysikkoalumni.fi