Fyysikkoalumni

Yritys ekskursio Beneq Oy

Julkaistu: 11.10.2018.

Tervetuloa Fyysikkoalumnin yritys-exculle tutustumaan Beneq Oy:hyn sekä kuuntelemaan Tuomo Suntolan esitystä Atomic Layer Depositionista (ALD) torstaina 22.11.2018!

Beneq on tunnettu ALD-laitteistaan, joita se valmistaa ohutkalvoteollisuuden käyttöön, sekä erittäin kestävistä läpinäkyvistä näytöistään. Viime aikoina Beneq on päässyt uutisiin kiinalaisen SRI Intellectual-yrityksen ostaessa sen koko osakekannan.

Pääsemme kuulemaan, mitä suunnitelmia Beneqillä on uuden omistajan myötä mm. yhtiön kasvun, investointien ja rekrytointien suhteen. Lisäksi saamme tutustua yrityksen tuoteportfolion demoihin ja sen tuotantotiloihin. Isäntänämme toimii Fyysikko Matias Impivaara, Vice President, Business Growth and Development.

ALD-teknologiasta ja sen historiasta saamme kuulla tarkemmin esityksessä, jonka tulee pitämään Tuomo Suntola.

Suntola tunnetaan erityisesti ALD-menetelmän periaatteiden ja laitteiden kehittämisestä, josta hän sai tänä vuonna Millennium-palkinnon. ALD-menetelmänä on luonut monille yrityksille Beneqin lisäksi merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia sekä Suomessa että maailmalla. Suntola on ALD-teknologian lisäksi tehnyt uraa uurtavaa työtä mm. puolijohteista valmistettujen ohutkalvojen ja niiden sovellusten parissa. Hän on myös ollut keskeisessä roolissa Humicap-kosteusmittausanturien ja elektroluminenssinäyttöjen kehitystyössä.

Älä siis epäröi vaan ilmoittaudu jo tänään mukaan tähän mielenkiintoiseen yritysvierailuun!

VIERAILUN AIKATAULU

17.30 Tervetuloa, demot ja tarjoilut
17.45 Beneq-esittely, Matias Impivaara
18.00 Keynote: ALD ja sen historia, Tuomo Suntola
18.30 Kierros tehtaalla
19.00 Kiitos ja näkemiin.

KULJETUKSET

Fyystapahtumaan saavutaan omilla kyydeillä, osoite Olarinluoma 9, 02200 Espoo. Beneqille pääsee myös busseilla 118 tai 118B pysäkiltä E3253 Olarinluoma.

Henkilöautolle on tehtaan yhteydessä runsaasti parkki tilaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumaan ilmoittaudutaan oheisella lomakkeella. Ilmoittautumisen ehdoton takaraja on 14.11.2018.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT