Fyysikkoalumni

Nuorten alumnien sitsit 14.11.

Julkaistu: 22.10.2019.

Hei sinä TFM-alumni,

Fyysikkoalumnin hallitus haluaa onnitella sinua hiljattain valmistuneesta tutkinnostasi kutsumalla sinut nuorten alumnien sitseille Otarannan kerhotilaan torstaina 14.11.2019. Sitseille ovat tervetulleita kaikki teknillisen fysiikan ja matematiikan tutkinto-ohjelmasta tekniikan kandidaatiksi, diplomi-insinööriksi, tai tekniikan tohtoriksi viimeisen viiden vuoden aikana valmistuneet henkilöt. Fyysikkoalumnin hallitus toivoo sitseille runsaasti väkeä, erityisesti niitä jotka ovat harkinneet liittyvänsä, tai aikovat pian liittyä kasvavan alumnijärjestömme jäseniksi.

Sitsit aloitetaan cocktail-tilaisuudella Fyysikkokillan kiltahuoneella klo 17:30, jossa sinulla on mahdollisuus tavata muita oman ikäpolvesi valmistuneita, kuulla Fyysikkoalumnin toiminnasta, sekä nauttia lasillinen kuohuvaa. Cocktail-tilaisuuden jälkeen siirrymme Otarannan kerhotilaan perinteisille sitseille. Pöytäjuhla päättyy arviolta klo 23, minkä jälkeen iltaa voi jatkaa joko Otaniemen yössä, tai omatoimisilla jatkoilla esimerkiksi Helsingin keskustassa. Illan dress codena on smart casual.

Koska alumnijärjestömme on ylpeä jokaisesta suoritetusta TFM-tutkinnosta, ovat sitsit sinulle ilmaiset! Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 18.10.2019 klo 12 alla olevalla lomakkeella. Sitseille mahtuvat ensimmäiset 35 ilmoittautunutta siten, että 25 paikkaa on varattu hiljattain valmistuneille henkilöille, jotka eivät vielä ole alumnijärjestömme jäseniä, ja 10 niille valmistuneille, jotka ovat hiljattain liittyneet alumnin jäseniksi.

Lämpmästi tervetuloa!

Fyysikkoalumnin hallituksen puolesta,

Leo Norilo