Fyysikkoalumni

Mentori-ilta keskiviikkona 7.3. klo 19 Otaniemessä

Julkaistu: 15.02.2018.

Fyysikkokillan ja Fyysikkoalumnin yhteinen mentorointiprojekti pilotoitiin vuonna 2017 ja positiivsen palautteen takia tullaan sitä jatkamaan myös vuonna 2018. Aiempien vuosien perinteinen historiailta onkin tämän johdosta uudelleenbrändätty mentori-illaksi!

Mentori-ilta järjestetään keskiviikkona 7.3. klo 19 alkaen. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa fukseja ja muita opiskelijoita mentoroinnin käsitteeseen ja antaa heille kuva siitä, mihin eri suuntiin opintoja voi viedä uran kannalta. Toivoisimmekin, että Fyysikkoalumnin puolelta löytyisi 4-7 henkilöä tapahtumaan kertoilemaan ajastaan killassa, opinnoistaan sekä urastaan. Tapahtumassa nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin illallinen ja jutustellaan rennoissa merkeissä kiltalaisten kanssa. Tämän lisäksi toivoisimme, että alumnin puolelta osallistuvat pitäisivät napakat 10-15 minuutin rennot jorinat kiltalaisille. “Esitysten” teemana voisi olla opintojen suuntautuminen uraa kohti. Lisäksi kiltalaiset varmasti arvostavat kilta-aikojen muistelua. Esitysten ei tarvitse olla vakavia, tavoitteena lähinnä herättää keskustelua ja tuoda alumneja lähemmäs kiltalaisia.

Mikäli innostuit osallistumaan joko esittelijänä, mentorina tai tavallisena osallistujana tapahtumaan, seuraa sivun alaosasta löytyvä linkkiä ilmoittautumislomakkeeseen:

Ystävällisin terveisin,
Leo Norilo
Fyysikkoalumnin tiedottaja ja mentorointivastaava

Petra Huttunen ja Joel Himanen
Fyysikkokillan Fuksigabriel ja Fuksikapteeni

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT.