Fyysikkoalumni

Logokilpailu: ”suunnittele Fyysikkoalumnille logo” (päättyy ma 7.3.)

Julkaistu: 25.01.2016.

Osallistu kilpailuun ja suunnittelu Fyysikkoalumni ry:lle logo.

Tausta:

Fyysikkoalumni ry:llä ei ole omaa logoa tai tunnusta. Tähän asti logon virkaa on ajanut Fyysikkoalumnin nettisivujen yläreunasta löytyvä teksti ”Fyysikkoalumni ry”, jonka ulkoasu on muuttunut muutamaan otteeseen vuosien kuluessa. Fyysikkokillalla puolestaan on erittäin tunnistettava logo, joka pohjautuu kreikkalaisten aakkosten fii-kirjaimeen. Tästä logosta on sekä virallinen versio ilman tekstiä, että selventävällä tekstillä varustettu epävirallinen versio. Kilpailu järjestetään, jotta Fyysikkoalumni ry:lle saadaan logo luomaan yhdistykselle uutta ilmettä.

Kilpailun säännöt:

Kilpailu on avoin kaikille Fyysikkoalumni ry:n ja Fyysikkokilta ry:n jäsenille. Pääpalkintona kilpailun voittaneen logon suunnittelijalle on illalliskortti itselle ja avecille Fyysikkokillan 70-vuotisjuhlaan lauantaina 11.3.2017!

Logon muoto on vapaa, mutta siitä toivotaan käyvän ilmi jollain tavalla fyysikkous ja alumnius – esimerkiksi siten, että logo pohjautuisi jollain tavalla killan logoon: ”fii^2”. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä logoehdotuksen alumnin hallitukselle sähköpostilla (hallitus [at] fyysikkoalumni.fi) maanantaihin 7.3. mennessä. Logoehdotuksen tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-, PNG- tai JPEG-muodossa, ja tiedoston enimmäiskoko on 10 MB. Viestiin tulee liittää tekijän nimi ja yhteystiedot. Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on kaikki oikeudet logoehdotukseensa. Kilpailuun voi osallistua myös useammalla logoehdotuksella. Lähettämällä logoehdotuksen kilpailuun kilpailija hyväksyy, että Fyysikkoalumni ry:llä on täydet oikeudet kilpailun voittaneeseen logoon mukaan lukien mahdollisuus muokata voittajalogoa.

Fyysikkoalumni ry:n hallitus valitsee sopiviksi katsomansa ehdotukset esiteltäviksi kevään 2016 vuosikokouksessa, jossa uusi logo valitaan. Mikäli kilpailun logoehdotusten taso ei ole riittävän korkea, voidaan logo jättää myös valitsematta.