Fyysikkoalumni

Fyysikkomessut Vaisalassa 1.3.2023

Julkaistu: 08.12.2022.

Fyysikkoalumni järjestää perinteisen fyysikkoyrittäjyydelle omistetun tapahtuman Fyysikkomessut keskiviikkona 1. maaliskuuta 2023 alkaen n. klo 17. Tällä kertaa tilaisuuden isännöi Vaisala Oyj, ja tapahtuma on Vaisalan tiloissa, Vanha Nurmijärventie 21, Vantaa.

Illan ohjelma rakentuu yritysedustajien pitämistä ytimekkäistä pitcheistä (halukkaiden määrästä riippuen n. 5-10min) ja vapaasta verkostoitumisesta ruuan ja juoman kera. Osallistuminen on niin yrityksille kuin yleisölle ilmaista. Tapahtumaan osallistuu myös Fyysikkokilta ja toivottavasti runsaasti opiskelija-yleisöä.

Etsimme nyt tapahtumaan yrityksiä esittelemään itsensä tai mahdollisesti jonkin kiinnostavan projektinsa. Tapahtumaan toivotaan mukaan erityisesti fysiikkaan tai matematiikkaan liittyviä, tai muuten teknillisen fysiikan ja matematiikan ammattilaisia ja opiskelijoita kiinnostavia yrityksiä.

Kiinnostaako pitchaus? Ilmoita yrityksen nimi ja yhteyshenkilön kontakti sähköpostitse: hallitus (at) fyysikkoalumni.fi. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisätietoja tapahtumasta.

Hallitus