Fyysikkoalumni

Vuosikokous 11.4.2012

Julkaistu: 11.04.2012.

Fyysikkoalumnin vuosikokous järjestettiin tänä vuonna keskiviikkona 11.4. ekskursion yhteydessä Vaisalan pääkonttorille Vantaalle. Vierailulle oli ilmoittautunut 27 osanottajaa. Vuosikokous alkoi klo 17:30, minkä jälkeen ohjelmassa oli Vaisalan esittely (tekn fyysikko Aki Lilja), Vaisalan tuotekehityksen esittely (tekn fyysikko Raisa Lehtinen) sekä tarinaa säätutkan mittausmenetelmien kehityksestä (tekn fyysikko Reino Keränen). Illan lopuksi nautimme iltapalaa ja teimme kiertokäynnin säätutkahalliin. Pimenevässä illassa ehdimme myös katsastaa pellon laidassa sijaitsevan testikentän meteorologisia havaintolaitteita.

Vaisala, 2009, vuosikokous.

Vaisalan konserni-esittely:

(lisätietoja: http://www.vaisala.fi/fi/pages/default.aspx)

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. Toimintamme ja kehittämämme teknologiat vaikuttavat ihmisten päivittäiseen elämään eri puolilla maailmaa. 75-vuotisen kokemuksensa avulla Vaisala mahdollistaa paremman elämänlaadun tarjoamalla kattavan innovatiivisia havainto- ja mittaustuotteita ja palveluja meteorologian ja valittujen säästä riippuvaisten toimialojen sekä teollisuuden mittaustarpeisiin.
Vastuullinen yritystoiminta on meille ensisijaisen tärkeää, mikä näkyy selkeästi toimintaamme ohjaavissa arvoissa. Haluamme olla läpinäkyviä ja viestiä avoimesti toimintamme taloudellisista, sosiaalisista ja ympäristövaikutuksista.
Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa ja yhtiön palveluksessa on noin 1400 ammattilaista ympäri maailmaa. Yhtiöllä on toimipisteitä Suomen lisäksi Pohjois-Amerikassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Intiassa, Kiinassa, Ruotsissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Malesiassa, Etelä-Koreassa, Japanissa ja Australiassa.

Vaisalan A-sarjan osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki-arvopaperipörssissä. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli noin 277 miljoonaa euroa. Viennin osuus liikevaihdosta oli 98 prosenttia.

Fyysikkoalumni ry – Vuosikokouksen esityslista

Paikka: Vaisala Oyj, pääkonttori, Vanha Nurmijärventie 21, 01670 Vantaa
Aika: Keskiviikko 11.4.2012 klo 17:30

1.    Kokouksen avaus

2.    Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3.    Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4.    Kokouksen työjärjestys

5.    Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto vuodelta 2011

6.    Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille tilikaudelta 2011

7.    Toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä varsinaisten jäsenten liittymis- ja jäsenmaksun ja ainaisjäsenmaksun sekä yhteisöjäsenmaksun suuruus vuodelle 2012

8.    Hallituksen jäsenten määrä

9.    Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

10.   Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat

11.    Kokouksen päättäminen