Fyysikkoalumni

22.9.2009 Fyystapahtuma

Julkaistu: 22.09.2009.

Seuraava Fyysikkoalumnin tapaaminen on luvassa loppukesästä, kun elokuun 22. päivä järjestetään perinteisesti (jo toista kertaa) alumnin koko perheelle suunnattu Fyystapahtuma.

Tapahtumapaikkana on tällä kertaa Suomenlinna, jonka moni fyysikkopolvi muistaa vapun tunneloitumisriitistä. Sitä kokemattomille tästä varmasti kerromme enemmän päivän aikana – ehkä myös alueen muusta rikkaasta historiasta, onhan Suomenlinna osa Unescon maailmanperintöluetteloa.

Fyystapahtuma 2009, Suomenlinna.

Ohjelman kohokohta on fyysikkoalumni, professori Jorma Routin puheenvuoro. Jorma Routti on toiminut teknillisen fysiikan professorina, ja sen jälkeen mm. Euroopan komission tutkimusosaston pääjohtajana,  Sitran yliasiamiehenä sekä Maailmanpankin asiantuntijana. Hän lupautunut kertomaan meille EU:n rahoittamasta teknologiatutkimuksesta – tarkempi aihe selviää lähempänä.

Lapsille on luvassa omaa ohjelmaa, ja tilaisuudessa tarjoillaan maittava ateria. Alumnin käyttöön on varattu Suomenlinnan Myllysali, ja toki olemme myös ulkona alueeseen tutustumassa sään salliessa.

Tapahtuma alkaa klo 14 ja virallinen osuus päättynee hyvissä ajoin alkuillasta – kantakaupunki toki tarjoaa paljon mahdollisuuksia jatkaa iltaa mukavassa seurassa. Lisätietoa tarkemmasta ohjelmasta ja kulkuyhteyksistä tulossa lähempänä tapahtumaa.

Kustannusten kattamiseksi perimme aikuisosallistujilta 25EUR osallistumismaksun, lapset osallistuvat kuitenkin ilmaiseksi.

Ilmoittauduthan  mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18. elokuuta, jotta osaamme varautua tarjoilujen suhteen. Voit ilmoittautua lähettämällä  sähköpostia tapahtumat at fyysikkoalumni.fi – kerro viestissä ketkä kaikki ilmoitat, ja jos teillä on erikoisruokavalioita. Merkitse nyt jo kalenteriisi joka tapauksessa, muistutamme aiheesta vielä elokuussa.

Lämpimästi tervetuloa, koko perheesi voimalla!

Fyystapahtuma 2009, Kuva 2.