Fyysikkoalumni

Yhdistys

Fyysikkoalumni ry – yhdistysesittely

Fyysikkoalumnin tarkoituksena on yhdistää Teknillisen Korkeakoulun ja nykyisin Aalto-yliopiston Teknillisen fysiikan koulutusohjelmasta valmistuneita henkilöitä, ajaa heidän etujaan sekä innostaa heitä seuraamaan ammatillisia ja yleisiä yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Yhdistyksessä voit tavata opiskelukavereitasi ja uusia tuttavuuksia joita yhdistää sama opintotausta ja kuulla mitä he tekevät nykyään. Alumni on samanhenkisten verkosto.

Alumniyhdistyksen kautta saat osallistua alumnikollegoiden järjestämiin ammatillisiin tapahtumiin tai tavata tuttuja erilaisissa huvitapahtumissa kuten Otaniemessä järjestettävissä saunailloissa tai teekkarisitseissä.

Alumnin sidosryhmiä ovat Fyysikkokilta, Aalto-yliopiston Teknillisen fysiikan osasto, Aallon alumniverkosto AlumniNET sekä muut Aallon alumnijärjestöt. Alumnin kautta kautta saat tietoa siitä millaista teknillisen fysiikan opiskelu on nykyään ja voit myös vaikuttaa siihen millaista se on tulevaisuudessa.

Fyysikkoalumni ry:ssä on jo noin 300 jäsentä ja potentiaalisia jäseniä on noin 2000. Jäsenmäärämme kasvaa jatkuvasti ja tavoitteenamme on saada kaikki Teknillisen Korkeakoulun ja Aallon Teknillisestä fysiikasta valmistuneet jäseniksemme. Tule mukaan!

Tiedota Fyysikkoalumnin toiminnasta tuntemillesi alumneille. Lataa tästä Fyysikkoalumnin esittely (PDF tiedosto, 42 KB).

Yhdistyksen tarkoitus

Fyysikkoalumnin tarkoituksena on yhdistää Teknillisen korkeakoulun ja nykyisin Aalto-yliopiston Teknillisen fysiikan koulutusohjelmasta valmistuneita henkilöitä, ajaa heidän etujaan sekä innostaa heitä seuraamaan ammatillisia ja yleisiä yhteiskunnallisia kysymyksiä. Tarkoituksensa toteuttamikseksi yhdistys:

Yhdistyksen perustamiskokous pidettiin 27.8.2004 Teknillisen fysiikan talon luentosalissa. Kokouksen jälkeen pidettiin saunailta Rantsussa.

Verkostoituminen

Fyysikkoalumni pyrkii edesauttamaan jäsenten ja muidenkin fyysikoiden verkostoitumista kulloinkin käytettävissä olevin keinoin. Hallitus on perustanut Fyysikkoalumni-ryhmän useisiin verkostopalveluihin ja niiden kautta pyritään tiedottamaan tapahtumista ja muista uutisista varsinaisten virallisten jäsentiedotteiden ja verkkosivujen lisäksi.

Verkostopalveluissa olevien ryhmien jäseniksi hyväksytään muitakin kuin yhdistyksen varsinaisia ja ainaisjäseniä. Ryhmien jäseneksi hyväksyminen ei siis suoraan tuo yhdistyksen jäsenyyttä, muista täyttää jäsenhakeumus ellet ole vielä tehnyt sitä. Tällä hetkellä Fyysikkoalumni ylläpitää ryhmiä seuraavissa verkostoissa:

Huomaa, että kuhunkin ryhmään liittyminen vaatii rekisteröitymisen kyseiseen verkostopalveluun.