Fyysikkoalumni

Tapahtumat

Alla muutama tuorein tapahtuma sekä linkit kaikkiin aiempiin tapahtumiin vuosiluvun mukaan järjestettynä.


Mentori-ilta keskiviikkona 7.3. klo 19 Otaniemessä

Fyysikkokillan ja Fyysikkoalumnin yhteinen mentorointiprojekti pilotoitiin vuonna 2017 ja positiivsen palautteen takia tullaan sitä jatkamaan myös vuonna 2018. Aiempien vuosien perinteinen historiailta onkin tämän johdosta uudelleenbrändätty mentori-illaksi!

Mentori-ilta järjestetään keskiviikkona 7.3. klo 19 alkaen. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa fukseja ja muita opiskelijoita mentoroinnin käsitteeseen ja antaa heille kuva siitä, mihin eri suuntiin opintoja voi viedä uran kannalta. Toivoisimmekin, että Fyysikkoalumnin puolelta löytyisi 4-7 henkilöä tapahtumaan kertoilemaan ajastaan killassa, opinnoistaan sekä urastaan. Tapahtumassa nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin illallinen ja jutustellaan rennoissa merkeissä kiltalaisten kanssa. Tämän lisäksi toivoisimme, että alumnin puolelta osallistuvat pitäisivät napakat 10-15 minuutin rennot jorinat kiltalaisille. “Esitysten” teemana voisi olla opintojen suuntautuminen uraa kohti. Lisäksi kiltalaiset varmasti arvostavat kilta-aikojen muistelua. Esitysten ei tarvitse olla vakavia, tavoitteena lähinnä herättää keskustelua ja tuoda alumneja lähemmäs kiltalaisia.

Mikäli innostuit osallistumaan joko esittelijänä, mentorina tai tavallisena osallistujana tapahtumaan, täytä sivun alaosasta löytyvä ilmoittautumislomake:

Ystävällisin terveisin,
Leo Norilo
Fyysikkoalumnin tiedottaja ja mentorointivastaava

Petra Huttunen ja Joel Himanen
Fyysikkokillan Fuksigabriel ja Fuksikapteeni

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Osallistutko... (pakollinen)
Omien kokemusten esittelijänäMentorina vuodelle 2018Tavallisena alumnina

Allergiat ja muuta huomioitavaa järjestäjille

 


Fyysikkomessut 14.3. klo 16-20 @ Design Factory, ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

Fyysikkoalumni järjestää perinteiset Fyysikkomessut keskiviikkona 14.3.2018 klo 17-20 Otaniemessä Design Factory:lla (Betonimiehenkuja 5C).

Tapahtuma on perinteiset liittynyt fyysikkoyrittäjyyteen, mutta tänä vuonna aiheena on yleisemmin fyysikot ja yritykset. Ainakin muutamat yritykset ovat liikkeellä myös rekrytointimielessä. Olet tervetullut tilaisuuteen tapaamaan kollegoja ja tuttuja ja kuulemaan fyysikoille mielenkiintoisten yritysten kuulumisia!

Ohjelmassa on yritysesittelyjä, pientä purtavaa ja juotavaa, ja mukavaa kanssakäymistä.

Ilmoittautuminen on nyt avattu, ja se tapahtuu tämän sivun lopusta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin,

Fyysikkoalumnin hallitus

Seuraavat yritykset ovat vahvistaneet mukanaolonsa:

Bluefors Cryogenics
Canatu
Dain Studios
Elfys
Gaia Consulting
HSL
Nokia Bell Labs
Link Design and Development
Solidium
Summa Semiconductor
Surma
Tikitin
Vaisala

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Yhdistys (pakollinen)
FyysikkoalumniFyysikkokiltaMuu

Viestisi järjestäjille


Fyysikkoalumnin jouluglögit, uuden logon julkistus, sekä tutustuminen Aalto-yliopiston oppimiskeskukseen 13.12. klo 17:30 alkaen

Arvoisa alumni,

 

Fyysikkoalumnin perinteiset jouluglögit järjestetään keskiviikkona 13.12. Paikkana toimii tänä vuonna Otaniemen vanha kirjasto, joka on perusteellisen korjauksen ja modernisoinnin jälkeen uudellennimetty Harald Herlinin oppimiskeskukseksi.

Fyysikkoalumnista glögeille osallistuville jäsenille järjestetään kierros oppimiskeskuksessa klo 17:30 alkaen, minkä jälkeen siirrytään illan päätapahtumaan klo 18:30: Fyysikkoalumnin uuden logon julkaisuun! Logon uudistustyö on ollut päällä jo pidemmän aikaa ja pääsemme vihdoin nauttimaan työn hedelmistä, sekä alumnin uudesta visuaalisesta ilmeestä.

Varmistaaksesi paikkasi alumnin vuoden päätöstapahtumassa, täytä oheinen ilmoittautumislomake perjantaihin 8.12. mennessä.

Fyysikkoalumnin hallitus toivottaa kaikki jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi laskeutumaan joulunaikaan yhteisten glögien kautta!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT

 


Vuosikurssitapaamiset


Tapahtumat 2018


Tapahtumat 2017


Tapahtumat 2016


Tapahtumat 2015


Tapahtumat 2014


Tapahtumat 2013


Tapahtumat 2012


Tapahtumat 2011


Tapahtumat 2010


Tapahtumat 2009


Tapahtumat 2008


Tapahtumat 2007


Tapahtumat 2006


Tapahtumat 2005


Tapahtumat 2004