Fyysikkoalumni

Tapahtumat

Alla muutama tuorein tapahtuma sekä linkit kaikkiin aiempiin tapahtumiin vuosiluvun mukaan järjestettynä.


Ilmoittautuminen Fyysikkoalumnin vuosikokoukseen ja Nokia Bell Labs Ekskursiolle

Kokouskutsu Fyysikkoalumni ry:n vuosikokoukseen

Hyvä Fyysikkoalumni, tervetuloa Fyysikkoalumni ry:n vuosikokoukseen, joka järjestetään 12.4.2018 klo 17:30 alkaen Nolia Bell Labs tiloissa osoitteessa Karakaari 13. Tapaaminen tapahtuu rakennuksen 7A aulassa.

Tilaisuuden aluksi illan isäntä Mikko Uusitalo kertoo ja esittelee Nokia Bell Labs:a. Varsinaisessa vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä vuosikokoukselle määrätyt asiat tärkeimpinä uuden hallituksen valitseminen, tilinpäätöksen vahvistaminen sekä budjetin ja toimintakertomuksen hyväksyminen.

Tervetuloa tutustumaan suomalaisen informaatioteknologian pioneeriin ja vaikuttamaan Fyysikkoalumnin toimintaan.

Fyysikkoalumnin hallituksen puolesta,

Matti TalviOja, pj.

*****************

Mitoittaaksemme mahdolliset tarjoilut oikein, ilmoitathan tulostasi etukäteen oheisella ilmoittautumislomakkeella, kiitos!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT


Mentori-ilta keskiviikkona 7.3. klo 19 Otaniemessä

Fyysikkokillan ja Fyysikkoalumnin yhteinen mentorointiprojekti pilotoitiin vuonna 2017 ja positiivsen palautteen takia tullaan sitä jatkamaan myös vuonna 2018. Aiempien vuosien perinteinen historiailta onkin tämän johdosta uudelleenbrändätty mentori-illaksi!

Mentori-ilta järjestetään keskiviikkona 7.3. klo 19 alkaen. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa fukseja ja muita opiskelijoita mentoroinnin käsitteeseen ja antaa heille kuva siitä, mihin eri suuntiin opintoja voi viedä uran kannalta. Toivoisimmekin, että Fyysikkoalumnin puolelta löytyisi 4-7 henkilöä tapahtumaan kertoilemaan ajastaan killassa, opinnoistaan sekä urastaan. Tapahtumassa nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin illallinen ja jutustellaan rennoissa merkeissä kiltalaisten kanssa. Tämän lisäksi toivoisimme, että alumnin puolelta osallistuvat pitäisivät napakat 10-15 minuutin rennot jorinat kiltalaisille. “Esitysten” teemana voisi olla opintojen suuntautuminen uraa kohti. Lisäksi kiltalaiset varmasti arvostavat kilta-aikojen muistelua. Esitysten ei tarvitse olla vakavia, tavoitteena lähinnä herättää keskustelua ja tuoda alumneja lähemmäs kiltalaisia.

Mikäli innostuit osallistumaan joko esittelijänä, mentorina tai tavallisena osallistujana tapahtumaan, seuraa sivun alaosasta löytyvä linkkiä ilmoittautumislomakkeeseen:

Ystävällisin terveisin,
Leo Norilo
Fyysikkoalumnin tiedottaja ja mentorointivastaava

Petra Huttunen ja Joel Himanen
Fyysikkokillan Fuksigabriel ja Fuksikapteeni

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT.


Fyysikkomessut 14.3. klo 16-20 @ Design Factory, ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

Fyysikkoalumni järjestää perinteiset Fyysikkomessut keskiviikkona 14.3.2018 klo 17-20 Otaniemessä Design Factory:lla (Betonimiehenkuja 5C).

Tapahtuma on perinteiset liittynyt fyysikkoyrittäjyyteen, mutta tänä vuonna aiheena on yleisemmin fyysikot ja yritykset. Ainakin muutamat yritykset ovat liikkeellä myös rekrytointimielessä. Olet tervetullut tilaisuuteen tapaamaan kollegoja ja tuttuja ja kuulemaan fyysikoille mielenkiintoisten yritysten kuulumisia!

Ohjelmassa on yritysesittelyjä, pientä purtavaa ja juotavaa, ja mukavaa kanssakäymistä.

Ilmoittautuminen on nyt avattu, ja se tapahtuu tämän sivun lopusta löytyvän linkin takaa löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin,

Fyysikkoalumnin hallitus

Seuraavat yritykset ovat vahvistaneet mukanaolonsa:

Bluefors Cryogenics
Canatu
Dain Studios
Elfys
Gaia Consulting
HSL
Nokia Bell Labs
Link Design and Development
Solidium
Summa Semiconductor
Surma
Tikitin
Vaisala

Ilmoittautumislomakehttps://goo.gl/forms/GmCs8P1ljgT4U3F12


Vuosikurssitapaamiset


Tapahtumat 2018


Tapahtumat 2017


Tapahtumat 2016


Tapahtumat 2015


Tapahtumat 2014


Tapahtumat 2013


Tapahtumat 2012


Tapahtumat 2011


Tapahtumat 2010


Tapahtumat 2009


Tapahtumat 2008


Tapahtumat 2007


Tapahtumat 2006


Tapahtumat 2005


Tapahtumat 2004