Fyysikkoalumni

Fyysikkospeksin näytös lauantaina 12.11.

Julkaistu: 12.11.2011.

”Kekkonen. Kekkonen. Kekkonen.” kaikuu Otaniemessä syksyllä 2011. Luvassa on huikea tarina siitä, mitä Suomen lähihistoriassa saattoi tietämättämme tapahtua. Salaisuudet toistensa jälkeen paljastuvat, naamiot tippuvat ja sydämet särkyvät, kun presidentti Kekkonen läheisineen ja vastustajineen astelee lavalle. Säilyykö maailmanrauha? Auttaako vodka? Ja kuka kumma on mies kaapissa?

Fyysikkospeksi esittää vuonna 2011 kolmannen produktionsa Kekkonen. Näytökset ovat Kannusalissa (Kannusillankatu 4, Espoo). Näytöksiä on kolme, pe 11.11. klo 18, la 12.11. klo 17 ja ke 16.11. klo 18.

Fyysikkoalumnin jäsenille myynnissä on erikoislippuja 17e hintaan (alaikäiset lapset opiskelijahintaan 10e) lauantain 12.11. näytökseen. Alumnilippuun sisältyy ennakkoon varattu hyvä istumapaikka näytöksestä sekä väliajalla kahvi-/tee-/mehutarjoilu sekä kahvileivät valmiiksi tarjottuna pöytiin ilman jonotusta. Näiden alumnilippujen varaus alla olevalla lomakkeella. Lasku lipuista lähetetään myöhemmin sähköpostitse. Normaalilippujen ja muiden näytösten lipunmyynti on auki osoitteessa www.fyysikkokilta.fi/speksi , mistä löytyy myös lisätietoja speksistä.

Koe vauhti, viihde ja vaara, näe Fyysikkospeksi! Ja varaa lippusi ajoissa, sillä alumnilippuja on vain rajattu määrä! Viime vuosien kokemuksella Fyysikkospeksin näytökset myös myydään loppuun!

Lipunmyynti lauantain näytökseen on päättynyt!