Fyysikkoalumni

Fyysikkomessut maanantaina 6.2.2012

Julkaistu: 06.02.2012.

Tule Fyysikkomessuille esittelemään omaa yritystäsi ja kuulemaan muista fyysikoiden yrityksistä! Samassa yhteydessä tapaat jälleen muita alumneja ja opiskelijoita sekä tutustut Aalto-yliopiston yrittäjyysyhteisön kehtoon, Aalto Venture Garageen!

Fyysikkoalumni ry järjestää Fyysikkomessut ma 6.2.2012 Aalto Venture Garagessa (http://aaltovg.com/, Betonimiehenkuja 3, Otaniemi) klo 17:30 alkaen (itse ohjelma alkaa klo 18). Tässä nyt kolmatta kertaa järjestettävässä tilaisuudessa fyysikkotaustaiset yritykset esittelevät aluksi lyhyesti toimintaansa/liikeideaansa, minkä jälkeen keskustelu ja tutustuminen yrityksiin jatkuu vilkkaana ständeillä tarjoilujen kera. Yleisönä on pääasiassa teknillisen fysiikan opiskelijoita ja alumneja. Ilmoita osallistumisesi tapahtumaan alla olevalla lomakkeella! (PÄÄTTYNYT!)

Paikalla tilaisuudessa on myös useiden kasvuyritysten perustaja, emeritusprofessori Eero Byckling. Hän pitää esityksen aiheesta yritysten menestyksen edellytykset (rahoitus, kansainvälistyminen, markkinointi, listautuminen jne.).

Yritysten esityksistä palautetta on mahdollisesti antamassa myös muutama pääomasijoittajien, julkisten rahoituslaitosten (kuten Tekes) tai businessenkeleiden edustaja.

 

Tänä vuonna tapahtumassa ovat esillä seuraavat yritykset (päivitykset listaan mahdollisia, jopa todennäköisiä):

HeiaHeia (http://www.heiaheia.com/)

Innofactor Oyj (http://www.innofactor.fi/)

Nexstim Oy (http://www.nexstim.com/)

Picodeon Oy (http://www.picodeon.com/)

Mikäli oma yrityksesi haluaa vielä osallistua tapahtumaan, niin tilaa on! Ilmoita halukkuudestasi pikimmiten osoitteeseen hallitus@fyysikkoalumni.fi.
Mahdolliset kysymykset tapahtumasta samaan osoitteeseen.