Fyysikkoalumni

Ekskursio Pöyry Oyj:hin 25.10.2011 klo 17.30

Julkaistu: 25.10.2011.

Fyysikkoalumni ry tekee seuraavan ekskursionsa Pöyrylle tiistaina 25.10.

Heidän oma kuvauksensa toiminnastaan:

Pöyry on maailmanlaajuinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö, joka on sitoutunut tasapainoiseen kestävään kehitykseen ja vastuulliseen toimintaan. Laatu ja rehellisyys leimaavat kaikkea Pöyryn toimintaa ja yhtiö tarjoaa alan huippua edustavia johdon konsultointipalveluja, kokonaisratkaisuja sekä suunnittelua ja töiden valvontapalveluja. Pöyry tarjoaa perusteellista toimialaosaamista teollisuus-, energia-, kaupunki- ja liikenne- sekä vesi- ja ympäristösuunnittelun aloilla. Pöyryllä on palveluksessaan 7 000 asiantuntijaa, ja paikalliskonttoriverkosto ulottuu noin 50 maahan.

Tänä päivänä Pöyry on paljon muutakin kuin puunjalostusta. Liiketoiminnot ryhmittyvät viiteen eri pääalueeseen: Energia, Teollisuus, Vesi Ympäristö, Kaupunki & Liikenne, Johdon konsultointi.

Pöyryn on sitoutunut ”Balanced sustainalibility” – konseptiin, jolla tarkoitamme kestävän kehityksen eri osa-alueiden – sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristön – tasapainoista kehittämistä niissä projekteissa, joissa työskentelemme.

Paikalle Pöyryn pääkonttoriin (ala-aula, Jaakonkatu 3, 01620 Vantaa) pyydetään tulemaan viimeistään 17.30, jolloin tilaisuuden ohjelma alkaa. Ohjelmassa on ensin on Pöyryn yleisesittely ja sen jälkeen tutustumme Pöyryn Management Consulting -yksikköön, josta meitä ovat ottamassa vastaan ainakin Heli Antila, Outi Oila ja Katariina Simola. Esitysten jälkeen on vapaata keskustelua ja iltapala.

Tilaisuus päättyy viimeistään klo 20. Tarjoilujen vuoksi tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Nopeimmat pääsevät mukaan. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on päättynyt.